Traian Băsescu îşi petrece week-end-ul la mare

Preşedintele Traian Băsescu petrece sfârşitul acestei săptămâni pe litoralul românesc, el sosind încă de joi la vila de protocol de la Neptun.

15 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu îşi petrece week-end-ul la mare

Traian Băsescu îşi petrece week-end-ul la mare

Preşedintele Băsescu şi soţia sa au ajuns pe litoral joi după-amiază, cu un elicopter, şi locuiesc în vila de protocol "Nufărul" de la Neptun.

Şeful statului va sta la mare pe toată perioada week-end-ului, fiind aşteptat să se plimbe prin staţiuni şi să se întâlnească cu turiştii aflaţi în aceste zile în vacanţă. De asemenea, este posibil ca Traian Băsescu să meargă şi la Constanţa, fiind cunoscut faptul că profită aproape de fiecare dată de aceste sosiri pe litoral pentru a-şi vizita mama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici