Traseele sexuale ale Europei

Odată ce situaţia prostituţiei a fost reglementată din punct de vedere legal, aleile lăturalnice şi cartierele roşii ale marilor oraşe europene au devenit o adevarată Fată Morgană a turismului. Mulţi dintre cei care trec pragul “pădurii interzise” sunt mai degrabă mânaţi de mirajul unui stil de viaţă prohibit majorităţii, crescută sub aparenta protecţie a familiei, religiei şi eticii.

22 afișări
Imaginea articolului Traseele sexuale ale Europei

Traseele sexuale ale Europei

Un nou punct turistic de bifat a apărut pe listele hoinarilor de prin marile oraşe ale Europei: cartierele roşii sau districtele roşii (de regulă, orice e cu roşu în coadă, e bun de văzut). Dintre sutele de mii de siteuri şi ghiduri dedicate travelling-ului in Europa, doar câteva conţin şi topicurile sexuale.În ciuda acestui fapt, aceste pagini sunt cele mai vizitate. Majoritatea ghidurilor nu oferă nicio informaţie pe această temă. Asta nu opreşte însă răspândirea veştii.

Citeşte mai multe despre traseele sexuale ale Europei pe www.descopera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici