Trupa Blink 182 se reuneşte (Video)

Membrii trupei punk-rock americane Blink 182 au anunţat, duminică seară, la gala premiilor Grammy, că se reunesc pentru un nou album şi un nou turneu mondial, după o pauză de mai bine de patru ani.

101 afișări
Imaginea articolului Trupa Blink 182 se reuneşte (Video)

Trupa Blink 182 se reuneşte

"Obişnuiam să cântăm împreună şi am decis că vom cânta din nou împreună", a declarat toboşarul Travis Barker.

"Ca să o spunem simplu, ne-am întors. Vrem să spunem că noi chiar ne-am întors. (...) Vom intra în studio pentru a crea şi înregistra un nou album. Vom pregăti un nou turneu mondial", se arată într-o declaraţie a trupei.

Conform unor informaţii vehiculate în presă, trupa ar putea cânta în deschiderea turneului trupei Green Day, care începe în această vară, dar nu au fost oferite detalii în acest sens.

Ultimul concert al trupei Blink 182 a avut loc pe 16 decembrie 2004. După despărţire, bateristul Travis Barker şi basistul Mark Hoppus au format trupa +44, în timp ce chitaristul Tom DeLonge a fost solistul trupei Angels & Airwaves.

Până în prezent, trupa Blink 182 a lansat cinci albume: "Cheshire Cat" (1994), "Dude Ranch" (1997), "Enema of the State" (1999), "Take Off Your Pants and Jacket" (2001) şi "Blink-182" (2003).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici