Trupa Chippendales dă în judecată un grup de stripperi

Grupul de stripperi Chippendales dă în judecată o trupă nou venită pe piaţa striptease-ului internaţional, Here Come The Boys, pe care o acuză că se promovează prin utilizarea numelui şi făcând trimitere la succesul trupei americane, informează thisislondon.co.uk.

103 afișări
Imaginea articolului Trupa Chippendales dă în judecată un grup de stripperi

Trupa Chippendales dă în judecată un grup de stripperi (Imagine: Mediafax Foto)

Noul grup de stripperi a lansat un turneu în 42 de ţări, prima reprezentaţie având loc la Londra, la O2 Arena.

La rândul lor, stripperii de la Chippendales se pregătesc pentru două reprezentaţii în Marea Britanie, la Edinburgh Fringe Festival şi la Shepherd's Bush Empire.

Compania americană de dansatori Chippendales a declanşat procedurile legale necesare pentru a primi o parte din profiturile Here Come The Boys, trupă pe care o acuză că i-a exploatat celebritatea pentru a se promova. Purtătorul de cuvânt al Chippendales, Kevin Denberg, a declarat că acţiunea în justiţie declanşată împotriva trupei nou lansate a fost iniţiată din dorinţa "de a proteja fanii loiali ai Chippendales de orice confuzie în ceea ce priveşte brandul".

Pe de altă parte, The Boys susţin că ei au fost aceia care au ajutat trupa Chippendales să se relanseze, în condiţiile în care 10 dintre membrii trupei au făcut parte din compania de dans americană în 1991.

Celor de la Chippendales "nu le place concurenţa şi au făcut tot posibilul să ne elimine. Însă noi considerăm că este loc pe piaţă pentru toată lumea. Coregrafia show-ului nostru este semnată de Cris Judd, fost membru al Chippendales. Suntem, însă, o entitate distinctă şi trebuie să fim trataţi ca atare. Oferim ceva complet diferit şi ar trebui să fim lăsaţi să ne facem treaba", a declarat Laurel Goodman, membru al echipei manageriale a Here Come The Boys.

Trupa de striptease Chippendales a fost înfiinţată într-un club de noapte din Los Angeles, în 1979, şi susţine că este în continuare "principalul furnizor de divertisment pentru femei". Grupul încearcă, prin intermediul unei acţiuni în justiţie, să împiedice Superstar Entertainment Limited, care se ocupă de trupa Here Comes The Boys, să "încalce marca Chippendales". Astfel, în plângerea depusă în justiţie se menţionează că noul grup a folosit numele Chippendales pentru a se promova, sugerând că trupa Chippendalea s-a reformat sau a fost rebranduită.

Cu toate acestea, site-ul Here Comes The Boys include o menţiune clară ce avertizează că trupa nu este una şi aceeaşi cu Chippendales. "Vă rugăm să nu ne confundaţi cu Chippendales. Deşi mulţi dintre dansatorii noştri au făcut parte din Chippendales, show-ul nostru nu este unul Chippendales. HCTB este un show nou şi independent",

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici