Trupa Coldplay renunţă la concerte pentru o perioadă de trei ani

Trupa britanică Coldplay intenţionează să renunţe la concerte pentru o perioadă de trei ani, după ce îşi va încheia actualul turneu mondial.

551 afișări
Imaginea articolului Trupa Coldplay renunţă la concerte pentru o perioadă de trei ani

Trupa Coldplay renunţă la concerte pentru o perioadă de trei ani (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Chris Martin, solistul grupului, a făcut acest anunţ la încheierea etapei australiene a turneului, la sfârşitul concertului pe care trupa Coldplay l-a susţinut în oraşul Brisbane, miercuri seară, informează contactmusic.com.

"Acesta este ultimul nostru concert major pentru o perioadă de aproximativ trei ani. Nu-mi vine să mă opresc", a spus Chris Martin.

Coldplay mai are programate alte trei concerte în cadrul acestui turneu mondial: unul la Mohegan Sun Arena din statul american Connecticut, pe 29 decembrie, şi alte două show-uri la Barclays Center din New York, pe 30 decembrie, respectiv 31 decembrie. La ultimul concert, cel de pe 31 decembrie, trupa britanică va fi insoţită pe scenă de celebrul rapper american Jay-Z.

Referindu-se la cel mai recent album discografic al trupei, "Mylo Xyloto", ce a fost lansat în 2011, Chris Martin le-a promis fanilor că următorul album Coldplay va avea un titlu care va fi mai uşor de pronunţat.

"Următorul (album, n.r.) pe care îl vom lansa va fi mult mai uşor de pronunţat", le-a mărturisit solistul britanic fanilor săi.

"Mylo Xyloto", al cincilea album de studio al formaţiei britanice, a ajuns pe prima poziţie atât în topul britanic, cât şi în cel american, în 2011, şi s-a vândut în peste 8 milioane de copii pe plan internaţional.

Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 50 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv şapte premii Grammy şi şapte Brit Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici