Trupa E.M.I.L revine pe scena bucureşteană

Trupa E.M.I.L va susţine un concert vineri, 25 aprilie, la ora 20.00, în clubul Fabrica din Bucureşti, potrivit site-ului formaţiei.

23 afișări
Imaginea articolului Trupa E.M.I.L revine pe scena bucureşteană

E.M.I.L revin pe scena bucureşteană

După mai bine de un an şi jumătate de la ultimul concert de club, formaţia de punk-rock autohton E.M.I.L. a hotărât să se întoarcă. Pentru început, exclusiv pe scena bucuresteană. 

Înfiinţată în marte 2000, trupa a susţinut numeroase concerte în ţară, la festivaluri precum Stufstock şi Coke Live, dar şi în deschiderea unor trupe celebre ca Bloodhound Gang sau NOFX.

E.M.I.L abordează, ca gen muzical, punk-rock-ul, cu influenţe ska, raggae, dub, upsteady, pe piaţă fiind disponibile două materiale discografice ale trupei: E.P.-ul "Cocktail verde", apărut in martie 2003, si "Rom, fum şi vanilie", apărut în noiembrie 2005. 

Formaţia îi are în componenţă pe Sorin Bădulescu – voce, Barbu Niculae – bas, Gabi Georgescu – chitară, Andrei Stoianovici – chitară şi Eugen Imecs (Piti) – tobe.

Clubul Fabrica este o locaţie de cultură alternativă, cu o capacitate de 1300 de persoane, care găzduieşte şi organizează evenimente muzicale, expoziţii sau teatru.

Preţul unui bilet este de 20 lei, înainte de concert, acestea fiind disponibile în reţeaua de magazine Diverta si de 30 de lei, în ziua evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici