Trupa Muse a vrut un OZN pentru show-ul de la V Festival (Galerie Video)

Membrii trupei Muse, care sâmbătă şi duminică au concertat la V Festival din Marea Britanie, au declarat că pentru cele două show-uri ar fi dorit să aibă un OZN, pe care l-au construit special pentru eveniment, însă instalaţia nu a mai încăput pe scenă, informează New Musical Express.

47 afișări
Imaginea articolului Trupa Muse a vrut un OZN pentru show-ul de la V Festival (Galerie Video)

Trupa Muse a vrut un OZN pentru show-ul de la V Festival (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Matt Bellamy, vocalul trupei, a declarat pentru Virgin Radio că formaţia a cheltuit foarte mulţi bani pentru a construi acest OZN şi că, cel mai probabil, îl vor folosi în alte show-uri pe care le vor susţine în viitor.

"Din păcate nu am putut să îl includem în scenografie", a spus Bellamy.

"Conceptul era ca OZN-ul să coboare din cer şi să planeze deasupra mulţimii", a mai explicat el.

"L-am construit, am cheltuit o gramadă de bani, dar îl vom păstra pentru 2010", a completat Matt Bellamy.

În locul OZN-ului, cei de la Muse au cântat în cele două concerte de la V Festival flancaţi de sateliţi enormi şi înconjuraţi de efecte pirotehnice.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa.

Printre premiile câştigate se numără Best New Artist pe 2000, în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi, pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act.

În plus, activitatea britanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici