Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar (Video)

Toboşarul Jimmy Chamberlain, membru fondator al celebrei trupe americane Smashing Pumpkins, a decis să părăsească grupul, informează BBC News Online.

13 afișări
Imaginea articolului Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar (Video)

Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al formaţiei, Billy Corgan, solistul şi liderul trupei, a declarat că va continua să compună şi să înregistreze piese noi, sub numele de Smashing Pumpkins, fără niciunul din muzicienii care au înfiinţat formaţia.

Jimmy Chamberlain, care s-a alăturat acestei trupe de rock alternativ în 1988, a participat la recent încheiatul turneu de reunire, ocazionat de împlinirea a 20 de existenţă a grupului Smashing Pumpkins. El a cântat pe toate albumele trupei, cu excepţia albumului "Adore", lansat în 1998.

Solistul Billy Corgan a declarat că formaţia, în noua ei componenţă, urmează să intre în studiourile de înregistrare în această primăvară.

După prima destrămare a formaţiei Smashing Pumpkins, produsă în 2000, toboşarul Jimmy Chamberlain s-a alăturat solistului Billy Corgan în trupa Zwan, care a avut o existenţă meteorică, după care cei doi au decis să reformeze Smashing Pumpkins în 2005.

Cel mai recent album discografic al trupei americane se numeşte "Zeitgeist" şi a fost lansat în 2007. Fondat în 1987, grupul rock Smashing Pumpkins a cunoscut succesul la mijlocul anilor '90 cu albumele "Siamese Dream" (1993) şi "Mellon Collie and The Infinite Sadness" (1995).

 The Smashing Pumkins "Zero"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici