Trupa The Rolling Stones revine în studiouri la sfârşitul lunii aprilie

Trupa britanică The Rolling Stones va reveni în studiourile de înregistrări la sfârşitul lunii aprilie, a anunţat chitaristul formaţiei Ronnie Wood.

131 afișări
Imaginea articolului Trupa The Rolling Stones revine în studiouri la sfârşitul lunii aprilie

The Rolling Stones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronnie Wood spune că membrii renumitei formaţii britanice - din care mai fac parte solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards şi toboşarul Charlie Watts - se vor reuni pentru "a încerca câteva idei noi", înainte de evenimentele programate pentru a sărbători 50 de ani de la înfiinţarea trupei.

Vorbind despre pregătirile pe care trupa The Rolling Stones le face pentru a reveni pe scenă, Ronnie Wood a spus: "E ca şi cum te-ai pregăti pentru Olimpiadă. Trebuie să începi să te antrenezi. Iar noi asta vom face, intrăm în regim de antrenament".

Keith Richards declarase anterior să este puţin probabil ca grupul să susţină un concert live în 2012, însă este posibil să reintre în studiourile de înregistrări alături de Bill Wyman, basistul din componenţa originală a formaţiei britanice.

"Am reluat legătura şi asta e minunat, pentru că nu mai vorbisem cu el de mulţi ani", a spus Richards.

Întrebat dacă Bill Wyman va reveni în trupă, el a spus: "Cred că este pregătit. Am discutat despre acest lucru. Vă voi spune mai multe lucruri atunci când voi putea face asta".

Bill Wyman a participat la repetiţiile trupei The Rolling Stones în decembrie 2011 pentru prima dată după ce a părăsit acest grup în 1992.

Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici