Trupa The Rolling Stones va susţine un mini-turneu în America de Nord

Trupa The Rolling Stones a anunţat, miercuri, că va susţine un mini-turneu în nouă oraşe din America de Nord, înainte de un concert în aer liber la Londra, în Hyde Park, unde renumita formaţie britanică nu a mai concertat de peste 40 de ani.

156 afișări
Imaginea articolului Trupa The Rolling Stones va susţine un mini-turneu în America de Nord

Trupa The Rolling Stones va susţine un mini-turneu în America de Nord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe site-ul ei oficial, legendara trupă britanică, care a sărbătorit 50 de ani de la înfiinţare în 2012, a anunţat că turneul "50 and Counting" va debuta la Los Angeles, la o dată care urmează să fie stabilită. Rockerii britanici vor cânta apoi, la începutul lunii mai, în oraşele californiene Oakland şi San Jose, vor continua cu un concert la Las Vegas şi vor reveni în California, cu un show la Anaheim.

The Rolling Stones va reveni pe coasta Atlanticului, cu un concert în oraşul canadian Toronto, urmat de alte show-uri la Chicago, Boston şi Philadelphia.

"Am susţinut câteva concerte la Londra şi la New York, anul trecut, şi ne-a plăcut atât de mult când fanii ne-au spus: «organizaţi şi alte concerte»", a explicat Mick Jagger, solistul trupei.

"Sunt spectacole bune. Vor include foarte multe piese clasice pe care toată lumea vrea să le audă, alături de câteva mici «bijuterii» ascunse ici şi colo", a adăugat Jagger.

Grupul britanic va susţine un concert de amploare şi în Hyde Park, la Londra, pe 6 iulie, unde a cântat ultima dată în urmă cu aproape 44 de ani. Potrivit BBC, The Rolling Stones a susţinut un concert legendar în 1969 în Hyde Park, gratuit, la care au asistat 250.000 de persoane.

"Hyde Park reprezintă atât de multe amintiri pentru noi, încât nu ne putem imagina un loc mai bun pentru a susţine un concert în faţa fanilor noştri britanici, în această vară", a afirmat Mick Jagger.

În Marea Britanie, trupa The Rolling Stones va cânta pentru prima dată la Festivalul Glastonbury, anul acesta, pe 29 iunie.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici