Tu ţi-ai dori să ai muşchi ca ai Madonnei? – FOTO

Madonna, în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru condiţia sa fizică excepţională, plănuieşte să îşi extindă afacerile prin deschiderea unui lanţ internaţional de săli de fitness, informează dailymail.co.uk.

87 afișări
Imaginea articolului Tu ţi-ai dori să ai muşchi ca ai Madonnei? – FOTO

Tu ţi-ai dori să ai muşchi ca ai Madonnei? (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Vedeta vrea să denumească salile "Hard Candy" - numele albumului său lansat în 2008. Ea va ajuta la decorarea centrelor şi va indica şi pe ce fel de muzică ar trebui să se antreneze clienţii.

Prima dintre aceste săli de sport va fi inaugurată pe 29 noiembrie, în Ciudad de Mexico, în prezenţa artistei, şi va avea o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a artistei americane, a declarat că cel mai recent turneu mondial al Madonnei a generat cea mai mare cifră de afaceri înregistrată vreodată de un turneu susţinut de o cântăreaţă.

Cântăreaţa a semnat un contract şi cu grupul Iconix Co, care deţine multe licenţe, şi a lansat recent o linie vestimentară - Material Girl - în magazinele lanţului american Macy's, acest acord conţinând numeroase alte operaţiuni, care vor fi anunţate ulterior, sub brandul Madonna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici