Turiştii vor vizita cele mai scandaloase obiective turistice din Hollywood

Turiştii care vor vizita cartierul Hollywood din Los Angeles vor avea posibilitatea de a face un tur al celor mai scandaloase obiective turistice din zonă, conceput de conducerea TMZ.com, un site specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi.

508 afișări
Imaginea articolului Turiştii vor vizita cele mai scandaloase obiective turistice din Hollywood

Turiştii vor vizita cele mai scandaloase obiective turistice din Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest circuit turistic inedit au fost incluse o serie de localuri şi zone "fierbinţi" din Hollywood, precum magazinul universal de unde actriţa Winona Ryder a fost prinsă în timp ce fura, dar şi clubul de comedie în care actorul Michael Richards, interpretul personajului Kramer din serialul "Seinfeld", a fost înregistrat în timp ce pronunţa înjurături rasiste.

Pe parcursul călătoriei lor cu autobuzul, vizitatorii vor avea posibilitatea de a viziona "imagini şocante şi nemaivăzute" extrase din arhivele site-ului TMZ, au anunţat organizatorii.

Turiştii vor putea să vizioneze şi câteva înregistrări cu jurnaliştii site-ului TMZ în timp ce aceştia relatează o serie de povestiri şi întâmplări amuzante cu şi despre vedetele de la Hollywood.

Circuitul "The TMZ Hollywood Tour - Secrets and Celebrity Hot Spots" a fost conceput în colaborare cu compania de transport Starline Tours.

Pentru a ajuta site-ul TMZ.com să obţină cele mai proaspete ştiri şi informaţii despre celebrităţi, chiar dacă acestea se întâmplă în faţa turiştilor uimiţi sau chiar şocaţi, ghizii de pe autobuzele companiei Starline Tours vor purta în permanenţă asupra lor camere de filmat.

Acest circuit turistic inedit va debuta pe 1 mai.

Această iniţiativă s-ar putea dovedi benefică pentru TMZ. Atunci când Michael Jackson a intrat în stop respirator, pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de propofol, turiştii şi călătorii dintr-un autobuz al companiei Starline Tours aflat în faţa reşedinţei starului au asistat la momentul în care paramedicii au ieşit pe porţile proprietăţii pentru a-l transporta pe megastar la spitalul din apropiere. O persoană a filmat acest moment, iar înregistrarea a ajuns în aceeaşi zi în posesia site-ului TMZ.

Grupul TMZ, ce conţine un site specializat în postarea de informaţii despre vedete, dar şi un show de televiziune ireverenţios, este condus de avocatul Harvey Levin. Numele site-ului provine de la "Thirty Mile Zone" (Zona celor 30 de mile), un termen folosit de marile studiouri hollywoodiene din anii 1960 care se referea la regulile de filmare în Los Angeles şi în afara oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici