Ultimul concert al grupului Faithless, difuzat live în cinematografe din Europa

Grupul Faithless se va destrăma în luna aprilie, după o carieră de succes în muzica dance care a durat 15 ani, iar ultimul concert al trupei britanice va fi difuzat în direct, prin satelit, în multe cinematografe din Europa, informează femalefirst.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Ultimul concert al grupului Faithless, difuzat live în cinematografe din Europa

Ultimul concert al grupului Faithless, difuzat live în cinematografe din Europa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În urmă cu o săptămână, cei trei membri ai grupului - Maxi Jazz, Sister Bliss şi Rollo - au anunţat că au luat decizia de a se despărţi.

Trupa Faithless va susţine ultimul ei concert pe 8 aprilie la Brixton O2 Academy din Londra. Cei trei membri ai grupului îi invită pe toţi fanii lor care nu vor putea să vină la Londra să urmărească totuşi acel show din sălile de cinematograf din oraşele lor.

Concertul va fi transmis, live, prin satelit, în multe cinematografe din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Olanda, Belgia şi alte ţări europene. Show-ul va deveni primul concert de muzică dance din lume ce va fi difuzat în acest fel.

Printre cele mai renumite piese ale acestui trio britanic se numără "God Is A DJ", "We Come 1" şi "Insomnia".

Grupul Faithless, alcătuit din Maxi Jazz, Sister Bliss şi Rollo, a lansat cel de-al şaselea album de studio, intitulat "The Dance", în 2010. Discurile trupei s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare.

Trupa britanică a fost cap de afiş la câteva festivaluri importante de muzică dance şi a susţinut un concert memorabil la celebrul festival Glastonbury.

Faithless a concertat şi la Bucureşti, în vara anului 2010, în cadrul Ciuc Summer Fest, şi în 2007, în cadrul primei ediţii B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici