Ultimul volum "Harry Potter", adaptat pentru marile ecrane în două părţi

Producătorii francizei de succes "Harry Potter" se gândesc la posibilitatea ca ultimul volum al seriei create de J. K. Rowling să fie adaptat pentru marile ecrane în două părţi.

1 afișare
Imaginea articolului Ultimul volum "Harry Potter", adaptat pentru marile ecrane în două părţi

Ultimul volum "Harry Potter", adaptat pentru marile ecrane în două părţi

Echipa care lucrează la cel de-al şaselea film al seriei, "Harry Potter şi Prinţul Semipur", a aflat că cel de-al şaptelea volum al aventurilor celui mai celebru vrăjitor de pe planetă va fi adaptat pentru marile ecrane în două părţi,informează dailymail.co.uk.

Producătorii seriei, compania Warner Bros, ar putea obţine astfel un bonus de 670 de milioane de euro din vânzările de bilete.

Surse din interiorul companiei spun, însă, că motivele sunt mai degrabă artistice decât financiare.

Cel de-al şaptelea volum al seriei lui Rowling, "Harry Potter şi Talismanele morţii", este semnificativ mai lung decât primul, "Harry Potter şi Piatra filozofală". Dacă primul volum al seriei are 223 de pagini, ultimul are 776, iar fanii s-au plâns deseori că multe evenimente prezentate în cărţi nu au fost incluse în scenariile filmelor.

Printre numele vehiculate pentru postul de regizor al celei de-a şaptea părţi se numără câştigătorii de premii Oscar Steven Spielberg şi Guillermo del Toro. Un purtător de cuvânt din partea Warner Bros a declarat: "(În prezent n.red.) se discută toate posibilităţile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici