Uma Thurman, imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2014

Actriţa americană Uma Thurman a fost desemnată imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2014, informează contactmusic.com.

179 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman, imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2014

Uma Thurman (Imagine: Cristian Radu Nema/Mediafax Foto)

Fotografiile pentru noua ediţie a celebrului calendar, intitulată "Worldwide Celebrations", au fost realizate de Koto Bolofo.

Cele 12 luni din Calendarul Campari 2014 sunt dedicate unor festivaluri organizate în regiuni şi culturi diferite ale lumii.

Fotograful Koto Bolofo, devenit celebru după ce a colaborat cu revistele Vogue şi GQ, a fost ales pentru acest proiect - care marchează cea de-a 15-a ediţie a Calendarului Campari - întrucât întruchipează foarte bine tema globală a calendarului. El s-a născut în Africa de Sud, a crescut în Marea Britanie şi în prezent locuieşte în Franţa.

Uma Thurman, în vârstă de 43 de ani, calcă astfel pe urmele altor actriţe celebre de la Hollywood, precum Salma Hayek, Eva Mendes şi Penelope Cruz, care au pozat în trecut pentru Calendarul Campari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici