Uma Thurman: Quentin Tarantino va regiza un western

Actriţa americană Uma Thurman a confirmat speculaţiile apărute în presa americană potrivit cărora următorul proiect al regizorului Quentin Tarantino este un remake al unui film western intitulat "A Southern", informează nme.com.

27 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman: Quentin Tarantino va regiza un western

Uma Thurman: Quentin Tarantino va regiza un western (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, sunt amânate planurile pentru cel de-al treilea film inspirat de personajul The Bride din seria "Kill Bill".

"Cred că are deja finalizat scenariul pentru un nou film, intitulat «A Southern». Cred că va fi ceva interesant. Va fi un subiect nou, iar el lucrează acum la un proiect nou. Se pare că un nou film din seria «Kill Bill» mai are de aşteptat", a declarat actriţa americană într-un interviu acordat publicaţiei Hollywood Outbreak.

Quentin Tarantino a vorbit deja despre dorinţa lui de a face acest film. "Mi-ar plăcea să fac un western. Însă, în loc să plasez acţiunea în Texas, aş plasa-o în perioada sclaviei. Este un subiect care sperie pe toată lumea", a declarat regizorul american în 2009.

"Poţi să faci un film sub forma unei lecţii plictisitoare de istorie despre sclavii care fugeau folosind reţeaua clandestină de drumuri Underground Railroad. Sau, poţi să faci un film care ar putea fi interesant. Fă acest film ca şi cum ai trăi o aventură. Un western spaghetti a cărui acţiune să fie plasată în acea vreme. Îl voi intitula «A Southern»", a declarat cineastul american.

Deşi este acuzat de critici că trivializează şi estetizează violenţa, Quentin Tarantino este câştigătorul unui premiu Oscar şi al unui Palme d'Or, distincţii obţinute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat încă de la debutul său regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino şi-a surprins de fiecare dată publicul graţie unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) şi "Kill Bill Vol. 2" (2004). Cel mai recent lungmetraj al său este "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, devenit între timp şi un succes de box office.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici