Uma Thurman s-a logodit cu omul de afaceri Arpad Busson

Actriţa Uma Thurman s-a logodit cu omul de afaceri franco-elveţian Arpad Busson, după o relaţie de un an, potrivit presei britanice.

17 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman s-a logodit cu omul de afaceri Arpad Busson

Uma Thurman s-a logodit cu omul de afaceri Arpad Busson

Starul a arborat un inel cu un diamant uriaş pe inelarul mâinii stângi la a 10-a ediţie a evenimentului caritabil White Tie and Tiara, organizat de Elton John, joi seara, în Windsor, Marea Britanie,  informează femalefirst.co.uk.

Un martor la eveniment a declarat pentru publicaţia New York Daily News: "(Diamantul, n.r.) era atât de mare încât nu şi-a putut trage mâneca hainei pe mână".

Uma - care are doi copii cu fostul său soţ, actorul Ethan Hawke - a fost extrem de surprinsă când, la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul unei vizite în Marea Britanie, Arpad i-a oferit acest inel.

"A fost un gest foarte romantic, în stil vechi. A fost de acord. Plănuiesc deja nunta", a spus o prietenă a actriţei.

Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, în timp ce Arpad are doi copii cu top modelul australian Elle Macpherson.

Thurman, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Actriţa se implică, de asemenea, activ, în lupta pentru controlul armelor de foc şi în cea împotriva sărăciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici