Un american şi-a făcut 1.501 piercing-uri într-o zi

Un american din statul Wyoming a doborât recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri realizate într-o singură şedinţă, după ce a fost străpuns cu 1.501 ace, care i-au fost înfipte în zona spatelui şi a picioarelor, a anunţat, luni, presa locală.

275 afișări
Imaginea articolului Un american şi-a făcut 1.501 piercing-uri într-o zi

Un american şi-a făcut 1.501 piercing-uri într-o zi

Ed Burns a depăşit fostul record cu 304 piercing-uri şi va fi înscris în Guinness Book, după ce performanţa sa va fi omologată.

Fixarea piercing-urilor a avut loc în faţa unui grup de 100 de curioşi, în studioul de tatuaje "Pain for Sale" din orăşelul Gillette, potrivit Gillette News Record.

Potrivit martorilor, Ed Burns nu s-a mişcat deloc în timpul celor 4 ore şi 27 de minute cât a durat acest supliciu voluntar, clipind din ochi doar atunci când acele i-au străpuns pielea din spatele genunchilor, o zonă în care pielea este, de regulă, foarte sensibilă.

"Este un monstru. Credeam că va geme sau va face ceva de genul acesta. Dar, dacă l-am fi lăsat, cred că ar fi adormit", a declarat Robert Benson, cel care a realizat cele 1.501 de piercing-uri.

Odată doborât vechiul record Guinness, piercing-urile au fost scoase unul câte unul. Însă nu toate, doar 1.500 dintre ele, deoarece Ed Burns a decis să îl păstreze pe cel de-al 1.501-lea, un piercing în forma unei mici haltere, ce i-a fost fixat la ceafă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici