Un artist din Kentucky a creat adidaşi pentru cai. Preţurile pornesc de la 1.200 de dolari

Marcus Floyd, un artist din Kentucky, a început să dezvolte prototipul pentru un adidas pentru cai în cadrul unei colaborări cu VisitLex, agenţia publică de turism din Lexington.

1443 afișări
Imaginea articolului Un artist din Kentucky a creat adidaşi pentru cai. Preţurile pornesc de la 1.200 de dolari

Sursa foto: Twitter

VisitLex l-a contactat pe Floyd înainte de Breeder's Cup, o serie de curse ecvestre care se desfăşoară în Lexington pe 4 şi 5 noiembrie.
 
„Iniţiativa lor a fost de a atrage atenţia asupra statului Bluegrass, ca şi asupra statului Kentucky în ansamblu", a explicat el pentru CNN.
 
Floyd, care se autodefineşte ca fiind un "sneakerhead" de mult timp, avea experienţă anterioară în proiectarea şi modificarea pantofilor. El a participat la un program intensiv de patru zile numit The Shoe Surgeon's SRGN Academy pentru a învăţa cum să desfacă şi să reconstruiască adidaşii populari, potrivit CNN.
 
Construirea fiecărui set de pantofi durează până la 17 ore, potrivit lui Floyd. A început prin a cumpăra adidaşii în sine - cum ar fi o pereche de Air Jordan clasici.
 
Apoi i-a desfăcut, despărţind cu grijă fiecare piesă înainte de a reasambla adidaşii deasupra unei cizme de protecţie prefabricate pentru cai. S-a străduit să păstreze designul exact, adaptându-se în acelaşi timp la forma gleznei şi a copitei unui cal.
 
Adidaşii pot fi purtaţi cu adevărat, spune Floyd. Adidaşii pentru cai VisitLex vor fi scoşi la licitaţie la Sneaker Ball, un eveniment de strângere de fonduri pentru organizaţii caritabile din centrul statului Kentucky, pe 12 noiembrie, a declarat Floyd. 
 
În continuare, el intenţionează să doneze 10% din toate încasările obţinute din vânzarea pantofilor către organizaţii non-profit locale prin intermediul Sneaker Ball.
 
Clienţii care speră să îşi echipeze calul cu pantofi personalizaţi pot comanda adidaşi de la întreprinderea lui Floyd, Horse Kicks. Spre deosebire de adidaşii de firmă făcuţi pentru VisitLex, cei comandaţi vor fi creaţii proprii ale lui Floyd. Preţurile încep de la aproximativ 1.200 de dolari, în funcţie de complexitatea designului.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici