Un bărbat a descoperit 100.000 de albine în tavanul casei lui

  • Atunci când George Montgomery s-a mutat într-o casă nouă în Georgia, în noiembrie 2018, nu a durat mult până şi-a dat seama că zgomotul ce se auzea din tavan putea fi de la albine.
  • Bărbatul a fost însă uimit când a descoperit că o colonie de 100.000 de albine se aflau în tavanul casei sale.
3777 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a descoperit 100.000 de albine în tavanul casei lui

FOTO: George Motgomery/ CNN

„Am observat roiul, în primăvară, după ce am cumpărat locul. Se puteau auzi, lovindu-se de perete atunci când aterizau în stup”, a declarat Montgomery, potrivit CNN.

Bărbatul nici nu a vrut să se gândească cât de mult ar putea să-l coste o îndepărtare a stupului, aşa că a amânat să ceară ajutorul unei firme specializate.

Colonia de albine şi-a construit stupul în podeaua de la etajul casei sale. Acestea se strecurau printr-un spaţiu dintre lemn şi fundaţia de cărămidă.
Iniţial, proprietarul casei a crezut că sunt doar câteva albine care se adăpostesc acolo.

Atunci când a apelat la serviciul de îndepărtare a albinelor din Georgia, aceştia au descoperit o colonie întreagă, formată din aproximativ 100.000 de albine în tavanul casei.

După ce albinele au fost aspirate cu un aparat special, angajaţii firmei au scos aproape 60 de kilograme de fagure cu miere, care a fost topit în ceară şi donat unui localnic expert în domeniu.

Bărbatul a plătit în jur de 1.000 de dolari pentru a scăpa de stupul de albine din casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici