Un bărbat şi-a găsit propriul mormânt într-un cimitir. Pe cine suspectează

Un bărbat din Scoţia a avut şocul să-şi găsească propriul mormânt într-un cimitir, după ce nu mai fusese căutat de cunoscuţi de câteva luni. El o bănuieşte pe fosta soţie pentru această faptă, relatează Metro

1691 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a găsit propriul mormânt într-un cimitir. Pe cine suspectează

sursa FOTO: Twitter

Alan Hattel, un bărbat în vârstă de 75 de ani din Forfar, Scoţia, a făcut o descoperire şocantă, când şi-a găsit propriul mormânt într-un cimitir, după ce timp de patru luni nu îl mai căutase nimeni. Acesta o bănuieşte pe fosta nevastă de ispravă, relatează Metro.

Pensionarul era foarte îngrijorat pentru că nu îl mai căutase nimeni de o bună perioadă de timp şi, după ce şi-a găsit piatra funerară, se teme că oamenii îl cred mort. 

Bătrânul s-a pensionat după ce timp de 37 de ani a lucrat ca sudor şi crede că fosta soţie a cumpărat locul veci şi a pus piatra funerară cu numele amândurora, în speranţa că vor fi îngropaţi împreună.

Hattel a afirmat că s-a despărţit de soţia lui acum 26 de ani şi că se află în relaţii bune şi au doi copii împreună.

El susţine că nu şi-a dorit niciodată să fie îngropat alături de fosta consoartă. De asemenea bătrânul a afirmat că nici măcar nu vrea să fie îngropat, ci incinerat. 

Consiliul oraşului nu a putut da informaţii despre identitatea persoanei care a cumpărat locul de veci.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici