Un britanic şi un spaniol au câştigat peste 129 de milioane de euro la EuroMillions

Un britanic şi un spaniol au împărţit un premiu de peste 129 de milioane de euro, câştigat vineri seara la loteria EuroMillions. Cei doi câştigători se numără printre cei 40 de milioane de jucători la loteria europeană şi au reuşit să ghicească toate cele şapte numere.

44 afișări
Imaginea articolului Un britanic şi un spaniol au câştigat peste 129 de milioane de euro la EuroMillions

Un britanic şi un spaniol au câştigat peste 129 de milioane de euro la loteria EuroMillions (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai mare câştig la EuroMillions (126.231.764 de euro) a fost obţinut de o spaniolă, în mai 2009.

La EuroMillions participă jucători din nouă ţări europene: Franţa, Spania, Marea Britanie, Luxemburg, Belgia, Elveţia, Portugalia, Irlanda şi Austria, iar şansele de câştig sunt de una la 76.275.360. În şase ani, EuroMillions a înregistrat 207 câştigători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici