Un căţeluş face senzaţie pe Facebook: Are peste un milion de fani. Vrei să-i dai "like"? - FOTO, VIDEO

Un căţel ce are cont pe Facebook a reuşit să atragă simpatia unui număr foarte mare de oameni, datorită felului în care arată şi a năzdrăvăniilor pe care le face.

4321 afișări
Imaginea articolului Un căţeluş face senzaţie pe Facebook: Are peste un milion de fani. Vrei să-i dai "like"? - FOTO, VIDEO

Un căţeluş face senzaţie pe Facebook: Are peste un milion de fani. Vrei să-i dai "like"?

Căţelul se numeşte Boo, iar pe pagina personală de pe reţeaua de sociaizare scrie că oamenii îl iubesc.

"Numele meu este Boo. Sunt un căţel. Oamenii mă iubesc".

Mâncărurile preferate de Boo sunt puiul, brânza, florile, iarba şi noroiul, îi plac jucăriile care scot sunete şi adoră să îl tachineze pe fratele lui mai mare.

Pagina de Facebook a lui Boo mai menţionează că îi place să poarte tricouri pentru a-şi petrece timpul, iar culoarea sa preferată este rozul.

Pagina lui Boo face furori pe internet, având până acum peste 1.140.000 de fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici