Un chinez infirm, care cântă la pian cu degetele de la picioare, face senzaţie pe YouTube - VIDEO

Un tânăr chinez care are ambele braţe amputate a emoţionat milioane de telespectatori interpretând la pian un fragment de muzică clasică cu ajutorul degetelor de la picioare, în cadrul ediţiei chineze a emisiunii-concurs TV care a făcut din Susan Boyle un star internaţional.

35 afișări
Imaginea articolului Un chinez infirm, care cântă la pian cu degetele de la picioare, face senzaţie pe YouTube - VIDEO

Un chinez infirm, care cântă la pian cu degetele de la picioare, face senzaţie pe YouTube

Performanţa tânărului Liu Wei, un chinez în vârstă de 23 de ani care şi-a pierdut ambele braţe la vârsta de 10 ani, după ce a fost electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea, a emoţionat până la lacrimi publicul emisiunii "China's Got Talent". Înregistrarea evoluţiei sale a fost vizionată de peste 200.000 de ori pe YouTube şi pe alte site-uri chineze.

"Nu înţeleg de ce oamenii cred mereu că viaţa mea este oribilă doar pentru că nu am braţe", a declarat Liu Wei pentru publicaţia Shanghai Daily. "Sunt un om fericit, care are o viaţă interesantă, la fel ca toţi ceilalţi tineri", a mai spus acesta.

Liu Wei a început să ia lecţii de pian la vârsta de 19 ani. Primul său profesor a renunţat, însă, la scurt timp, considerând că nimeni nu poate să cânte la pian cu degetele de la picioare.

Repertoriul său este limitat, din cauza dimensiunilor reduse ale degetelor de la picioare, a precizat tânărul din Beijing.

Acest lucru nu l-a împiedicat, însă, să impresioneze publicul prezent în studioul unde era înregistrată emisiunea "China's Got Talent", interpretând, pe 8 august, piesa "Mariage d'amour" de Richard Clayderman.

Liu Wei a fost selecţionat printre cei 40 de finalişti ai acestei emisiuni-concurs şi a fost comparat cu scoţiana Susan Boyle, devenită un adevărat star mondial după ce a interpretat o arie din "Mizerabilii" în cadrul emisiunii "Britain's Got Talent".

Liu Wei va apărea în următoarea ediţie a emisiunii "China's Got Talent", prevăzută pentru 29 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici