Un copil de 11 ani a publicat o carte despre procesarea durerii şi a anxietăţii

Un copil de 11 ani din Georgia a publicat o carte despre procesarea durerii şi a anxietăţii, după ce a confecţionat, în urma unui proiect şcolar, 20.000 de brăţări pentru a-i ajuta pe oamenii anxioşi.

453 afișări
Imaginea articolului Un copil de 11 ani a publicat o carte despre procesarea durerii şi a anxietăţii

Ta'kari Tatum, un elev de clasa a cincea din Georgia, a povestit că şi-a pierdut bunicul în timpul pandemiei. Elevul de clasa a cincea a publicat o carte, intitulată "Snap It", despre cum şi-a procesat durerea după ce bunicul şi mătuşa sa au murit în timpul pandemiei.

Cartea se bazează pe campania de brăţări de succes pe care a început-o după ce un profesor i-a repartizat proiecte de servicii comunitare. El a confecţionat brăţări din cauciuc pe care oamenii le pot rupe atunci când se simt anxioşi sau stresaţi, iar de atunci a împărţit 20.000 de brăţări, relatează 11Alive.

"Cartea mea este o continuare pentru a le spune oamenilor că sănătatea mintală contează şi că este un lucru serios prin care trece aproape toată lumea", a declarat Tatum pentru NBC.

Profesoara sa, Laurie Mendenhall, a declarat pentru 11Alive că Tatum este "inspiraţia" ei: "A fost incredibil să văd cum a luat cea mai grea perioadă din viaţa lui şi a făcut ceva bun şi cu impact din ea".

Tatum a înfiinţat o organizaţie numită "The Rubber Band Mentality" şi a fost numit elevul premiat al anului în Georgia pentru elevul cel mai dotat din clasele primare.

"Am văzut cât de multe personalităţi ale colegilor de clasă s-au schimbat din cauza COVID şi a faptului că au fost în carantină", a scris el pe o campanie GoFundMe.

Tatum a adăugat: "Vreau ca oamenii să ştie că nu sunt singuri şi că există mult ajutor pentru toată lumea".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici