Un cuplu căsătorit a avut parte de ŞOCUL vieţii după ce a fost la medic. Ce le-a spus doctorul tinerilor le-a schimbat viaţa pentru totdeauna

Doi tineri căsătoriţi au fost la medic pentru a încerca procedura de fertilizare in vitro, dar când doctorul le-a văzut analizele s-a văzut nevoit să le ofere o veste şocantă, care avea să le schimbe viaţa pentru totdeauna.

6698 afișări
Imaginea articolului Un cuplu căsătorit a avut parte de ŞOCUL vieţii după ce a fost la medic. Ce le-a spus doctorul tinerilor le-a schimbat viaţa pentru totdeauna

Un cuplu căsătorit a avut parte de ŞOCUL VIEŢII după ce a fost la medic. Ce le-a spus doctorul tinerilor le-a schimbat viaţa pentru totdeauna (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit DailyMail, doi tineri din Mississippi, care au fost la o consultaţie pentru fertilizare in vitro, au aflat că sunt fraţi gemeni după ce doctorul le-a făcut analize şi a observat că au acelaşi ADN.

Cuplul a fost la medic pentru că întâmpina dificultăţi în conceperea unui copil.

Doctorul şi-a dat seama de legătura celor doi după ce a analizat similarităţile din ADN-ul lor.

Cei doi fraţi au fost separaţi la naştere, în mod tragic, după ce părinţii lor au decedat iar ei au fost adoptaţi de familii diferite, fără a şti unul de existenţa celuilalt.

Cuplul, devastat de veste, se află acum într-un adevărat impas, întrucât căsătoria între rude este interzisă prin lege în Mississippi.

După ce au fost informaţi că sunt rude, cei doi au încercat să pună cap la cap piesele lipsă din puzzle. Şi-au dat seama că din cauza unei erori de raportare, familiile adoptive nu au ştiut că cei doi sunt fraţi, şi tocmai de aceea nu au fost adoptaţi de aceeaşi familie.

 

Tinerii s-au regăsit la facultate, unde au început să se înţeleagă de minune, iar datorită poveştii similare pe care o împărtăşeau, s-au îndrăgostit unul de celălalt imediat. 

Un  specialist a declarat pentru Daily Mail: ”S-au simâit atraşi unul de celălalt din cauza similarităţilor. Au simţit că se pot conecta unul cu celălat cu adevărat. Numai dacăă ar fi ştiut adevărul....le-ar fi salvat multă suferinţă mai  târziu”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici