Un englez, câştigător al concursului de design al slipului naţionalei de polo a României - FOTO

Englezul Russell Woolley a câştigat, marţi, concursul de design al slipului echipei naţionale masculine de polo a României, concursul fiind lansat în luna octombrie de către federaţia română de profil.

36 afișări
Imaginea articolului Un englez, câştigător al concursului de design al slipului naţionalei de polo a României - FOTO

Un englez, câştigător al concursului de design al slipului naţionalei de polo a României - FOTO

Woolley va fi premiat cu un trening şi un slip oficial al reprezentativei, plus o minge semnată de toţi componenţii echipei naţionale.

Federaţia Română de Polo a anunţat, că propunerea lui Russell Woolley a făcut parte dintre 42 de schiţe. Wooley a fost desemnat câştigător în urma voturilor jucătorilor României şi, potrivit regulamentului concursului, imaginea câştigătoare a devenit proprietatea FR Polo, iar autorul nu o va mai putea folosi în altă parte şi nici nu va putea avea pretenţii materiale viitoare sau de altă natură asupra ei.

VEZI AICI TOATE SCHIŢELE

Naţionala antrenată de Kovacs Istvan dispută marţi, de la ora 18.00, la Oradea, ultimul meci din 2010 din cadrul Ligii Mondiale, împotriva campioanei europeane Muntenegru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici