Un german a câştigat în instanţă dreptul de a face plajă nud în curtea sa din Frankfurt

  • Un german a câştigat în instanţă dreptul de a practica nudismul în curtea casei sale din Frankfurt.
  • Cazul a fost analizat de un judecător după ce mai mulţi vecini s-au plâns de obiceiul bărbatului, potrivit CNN.
1055 afișări
Imaginea articolului Un german a câştigat în instanţă dreptul de a face plajă nud în curtea sa din Frankfurt

Hepta - Bestimage / JB Autissier / Panoramic / Bestimage

Germanul a fost acuzat că a făcut plajă în timp ce era dezbrăcat într-o zonă comună a clădirii dintr-un cartier de lux al oraşului Frankfurt. De asemenea, s-a spus că el a mers dezbrăcat pe scările clădirii.

Ca urmare, o companie de resurse umane care a închiriat spaţii în clădire a anunţat că va reduce plăţile pe care le datora conform contractului din cauza bărbatului.

Totuşi, cei care au anchetat acuzaţiile au constatat că bărbatul purta în spaţiile publice un halat. În plus, instanţa a decis că obiceiul nu reprezintă „un act extrem de nepotrivit” şi că locul în care bărbatul s-a bronzat nud este vizibil doar dacă angajaţii companiei de resurse umane „se apleacă peste fereastră".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
instanţă,
nud,
plajă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici