Un hotel fără pereţi din Elveţia oferă o experienţă unică iubitorilor de natura

  • Un hotel fără pereţi din Elveţia le oferă clienţilor ocazia contopirii cu natura.
  • Camerele constau în platforme cu paturi elegante instalate în Alpii Elveţieni.
  • Proprietarii vor să se extindă şi în alte locuri populare din Elveţia.
2280 afișări
Imaginea articolului Un hotel fără pereţi din Elveţia oferă o experienţă unică iubitorilor de natura

Un hotel fără pereţi din Elveţia oferă o experienţă unică iubitorilor de natura

Încet-încet, din ce în ce mai multe ţări au eliminat restricţiile de călătorie şi au anunţat că primesc din nou turişti.

Cei care doresc să aibă parte de o experienţă turistică inedită după perioada petrecută în casă ca urmare a pandemiei, pot opta pentru districtul Gonten din Alpii Elveţieni, acolo unde este situat Null Stern Hotel.

Unitatea de cazare nu are pereţi şi nici tavan şi promite o experienţă unică de contopire cu natura. Camerele constau, de fapt, în platforme din lemn cu paturi elegante, instalate în aer liber, în mijlocul unor peisaje de vis.

Numele hotelului, inaugurat în 2016, se traduce prin "zero stele".

Daniel Charbonnier, cofondatorul acestuia, spune că numele implică faptul că nu hotelul este starul, ci oaspeţii.

Imediat după deschidere, rezervările au fost făcute până în anul următor, dar cererea a crescut în timp, motiv pentru care echipa încearcă să instaleze paturi Null Stern şi în alte locuri populare din Elveţia.

Foto: Instagram/Null Stern Hotel

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici