Un lăptar din Marea Britanie, îmbrăcat în vacă, decorat de regina Elizabeth a II-a

Un lăptar din Leichester, îmbrăcat în vacă, a primit, miercuri, din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, titlul de membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), pentru serviciile aduse poliţiei din regat, informează dailymail.co.uk.

39 afișări
Imaginea articolului Un lăptar din Marea Britanie, îmbrăcat în vacă, decorat de regina Elizabeth a II-a

Un lăptar din Marea Britanie, îmbrăcat în vacă, decorat de regina Elizabeth a II-a (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Lăptarul Tony Fowler s-a prezentat, miercuri, la palatul Buckingham din Londra, purtând o haină neagră peste care a cusut câteva petice albe, pentru a semăna cu animalele lui preferate, vacile din rasa Holstein.

Tony Fowler, în vârstă de 51 de ani, a primit acest titlu onorific pentru serviciile aduse comunităţii din districtul Melton, unde el reprezintă "ochii şi urechile" poliţiei locale, ajutând de multe ori la prinderea răufăcătorilor. Totodată, el ajută multe persoane în drumurile sale zilnice.

Deşi regina Elizabeth a II-a a fost extrem de amuzată de ţinuta lăptarului din Leichester, oficialii palatului Buckingham nu au fost la fel de încântaţi. Ei au încercat să îl convingă pe lăptarul inventiv să renunţe la ideile sale vestimentare, însă acesta a acceptat doar să îşi "modereze" ţinuta.

El a decis astfel să nu folosească, aşa cum prevăzuse iniţial, vopsea pentru a-şi picta faţa şi a acceptat să poarte o pereche clasică de pantaloni, în locul unora cu copite şi coadă, cu care se prezentase la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici