Un oficial britanic îi cere lui Schwarzenneger să închidă un site cu prostituate

Un oficial al Ministerului Muncii din Marea Britanie, Harriet Harman, l-a sunat pe Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, pentru a-i cere să închidă un site care permite bărbaţilor englezi, care au relaţii cu prostituate, să-şi evalueze experienţa pe acest site, titrează The Independent.

40 afișări
Imaginea articolului Un oficial britanic îi cere lui Schwarzenneger să închidă un site cu prostituate

Un oficial britanic îi cere lui Schwarzenneger să închidă un site cu prostituate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timpul discursului susţinut de Harman, la conferinţa Partidului Laburist, aceasta a făcut apel la fostul actor devenit guvernator, Arnold Schwarzenegger, să închidă acest site, care este găzduit în statul California, şi care este plin cu informaţii despre partidele de sex ale britanicilor.

Harman a descris site-ul ca fiind "sinistru" şi "într-adevăr degradant".

"Acum există un site, unde proxeneţii îşi postează fetele la vânzare de sex, iar bărbaţii care au avu relaţii sexuale cu ele postează comentarii on-line după partidele de amor. Acest site se numeşte PunterNet şi practic alimentează cererea pentru prostituate. În acest fel femeile sunt supuse la riscuri şi este într-adevăr degradant", a spus laburista Harman, citată de The Independent.

Harriet Harman, cea care în 2007 vroia să interzică bărbaţilor sexul plătit, a mai spus că a discutat problema site-ului cu ambasadorul american, dar că acum îi cere lui Arnold Schwarzenegger să intervină.

"Sigur nu ar trebui să fie prea dificil pentru Terminator să «termine» PunterNet şi de aceea îi şi cer acest lucru", a spus Harman, arătând în continuare că "dacă el nu închide site-ul, atunci am un mesaj pentru Arnie: «Mă voi întoarce/I'll be back»", citând celebra propoziţie a lui Arnold Schwarzenegger din seria de succes a filmului The Termiantor.

Membra Colectivului Englez de Prostitutate, Carrie Mitchell, a respins apelurile făcute de Harman.

"Tot ceea ce forţează sau duce la sex pe sub mână va face situaţia şi mai periculoasă pentru femeile obişnuite care vând sex. Încă odată, în loc să prioritizeze afacerile cu violuri şi alte violenţe, Harman prioritizează cenzura şi represia. Femeile care încearcă întreţinerea familiilor pe timpul recesiunii sunt primele care vor avea de suferit", mai notează The Independent, citând-o pe Mitchell.

Publicaţia mai scrie că administratorii site-ului cu pricina au postat anunţuri prin care arată că vor coopera pe deplin cu autorităţile în cazul în care sunt reclamate situaţii ale femeilor forţate să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei lor. Totodată, mai arată The Independent, site-ul este accesat de mii de utilizatori care merg la prostituate pentru ca apoi să-şi evalueze experienţa on-line.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici