Un parc de distracţii dedicat seriei "Harry Potter" va fi inaugurat în Florida

Un parc de distracţii inspirat din franciza "Harry Potter" va fi inaugurat, în primăvara anului 2010, în Florida, vizitatorii fiind invitaţi să plonjeze în universul magic al tânărului vrăjitor, au anunţat reprezentanţii societăţii Universal Orlando Resort.

96 afișări
Imaginea articolului Un parc de distracţii dedicat seriei "Harry Potter" va fi inaugurat în Florida

Un parc de distracţii dedicat seriei "Harry Potter" va fi inaugurat în Florida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest parc de distracţii, care se va numi "The Wizarding World of Harry Potter", va cuprinde toate personajele şi locurile descrise în cărţile scriitoarei britanice J. K. Rowling.

Parcul va prezenta o serie de atracţii ce dispun de tehnologii de ultimă generaţie, din care nu lipsesc trenurile de mare viteză şi dispozitivele zburătoare.

"Decoratorul-şef al filmelor «Harry Potter», Stuart Craig, şi directorul artistic Alan Gilmore lucrează cu echipele de la Universal Orlando Resort pentru a recrea, într-o manieră cât mai autentică, universul lui Harry Potter", se precizează în comunicatul societăţii din Orlando.

J. K. Rowling şi specialiştii studioului Warner Bros. vor colabora la conceperea atracţiilor din viitorul parc tematic.

Cele şapte volume ale francizei "Harry Potter" au fost traduse în peste 67 de limbi. Cărţile au fost vândute în peste 400 de milioane de exemplare, în mai mult de 200 de ţări. Adaptările pentru marele ecran ale acestor volume au generat încasări de peste 5,3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici