Un pasager a fost dat afară dintr-un avion pentru că mirosea urât

Un pasager îmbarcat pe o cursă aeriană canadiană a fost scos din avion înainte de decolare, pentru că mirosea urât şi provoca disconfort celorlalţi pasageri, informează CNN News.

14 afișări
Imaginea articolului Un pasager a fost dat afară dintr-un avion pentru că mirosea urât

Un pasager a fost dat afară dintr-un avion pentru că mirosea urât

Alţi pasageri ai cursei Jazz Air au declarat că toată lumea se uita înspre el şi vorbea despre mirosul lui.

Totodată, un bărbat îmbarcat pe aceeaşi cursă a descris că bărbatul "mirosea brutal".

Un purtător de cuvânt al Jazz Air a confirmat că un pasager a fost rugat să părăsească avionul, la începutul lunii februarie, însă nu a dezvăluit motivul pentru reacţia echipajului de bord, pentru a proteja viaţa privată a persoanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici