Un pilot cu viteză de reacţie a ajutat la naşterea unui bebeluş în timpul zborului

Un pilot cu viteză de reacţie a ajutat la naşterea unui bebeluş în timpul zborului. Pilotul Jakarin Sararnrakskul a asistat la naşterea copilului pe un zbor VietJet de la Taipei la Bangkok.

495 afișări
Imaginea articolului Un pilot cu viteză de reacţie a ajutat la naşterea unui bebeluş în timpul zborului

Sursa foto: Instagram

Jakarin Sararnrakskul pilota un avion VietJet de la Taipei, Taiwan, la Bangkok, Thailanda, când a fost anunţat de echipajul de cabină despre o urgenţă la bord. O femeie a intrat în travaliu într-una dintre toaletele avionului, conform Sky News.

"Am fost pilot timp de 18 ani. Tocmai am ajutat un nou-născut în avion", a spus el într-o postare pe Instagram, împărtăşind o imagine cu el ţinând copilul în braţe.

Echipajul l-a poreclit pe copil "Sky Baby".

Potrivit unui studiu din 2020, publicat de Societatea Internaţională de Medicină de Călătorie, 74 de copii s-au născut în avioane între 1929 şi 2018, dintre care aproape toţi au supravieţuit.

Autorităţile sanitare din Marea Britanie spun că majoritatea femeilor pot călători în siguranţă în timpul sarcinii, dar precizează că ar trebui să verifice cu moaşa sau cu medicul lor înainte de a zbura. Şansele de a intra în travaliu sunt mai mari după 37 de săptămâni sau în jurul a 32 de săptămâni în caz de gemeni. Unele companii aeriene nu permit viitoarelor mame să zboare după aceste perioade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici