Un restaurant deţinut de Justin Timberlake, implicat într-un proces de hărţuire sexuală

Alison McDaniel, fostul manager al restaurantului Southern Hospitality, deţinut de Justin Timberlake în New York, a depus plângere împotriva companiei angajatoare, declarând că a fost hărţuită sexual la locul de muncă, informează nme.com.

33 afișări
Imaginea articolului Un restaurant deţinut de Justin Timberlake, implicat într-un proces de hărţuire sexuală

Un restaurant deţinut de Justin Timberlake, implicat într-un proces de hărţuire sexuală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alison McDaniel a declarat că a fost obligată să urmărească filme porno, în timp ce a fost încuiată într-un birou al restaurantului Southern Hospitality de către partenerii de afaceri ai lui Justin Timberlake - Eytan Sugarman şi Ronnie Kaplan - şi că aceştia au râs de ea în momentul în care a izbucnit în plâns.

Actele au fost depuse la Curtea Supremă din Manhattan. Alison McDaniel susţine că a fost concediată după ce s-a plâns în scris conducerii restaurantului. Ea nu a raportat însă nicio discriminare la biroul Equal Opportunity Employment Commission înainte de iniţierea acestui proces, potrivit publicaţiei New York Daily News.

Acelaşi restaurant a fost dat în judecată în noiembrie 2008 de către un ospătar care a declarat că directorii restaurantului nu plăteau suficient orele suplimentare şi nici bacşişurile care li se cuveneau.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici