Un rugbist testat pozitiv pentru cocaină susţine că a contactat substanţa după ce a sărutat o femeie

Fostul jucător al echipei de rugby Wigan, Gabe Hamlin, a fost suspendat doi ani după ce a fost testat pozitiv pentru cocaină.

640 afișări
Imaginea articolului Un rugbist testat pozitiv pentru cocaină susţine că a contactat substanţa după ce a sărutat o femeie

Sursa: Profimedia Images

Gabe Hamlin a fost suspendat în luna aprilie a anului 2019, după ce a fost acuzat că a încălcat regulile impuse de Agenţia Anti-Doping a Marii Britanii. Sportivul neagă faptul că a consumat substanţa interzisă, dar spune că a intrat în contact cu ea după ce s-a sărutat cu o femeie.

Un comunicat emis de Agenţia Anti-Doping a Marii Britanii spune că: ”Domnul Hamlin a afirmat că, la data de 7 februarie 2019, se afla în casă cu o femeie pe care a întâlnit-o pe o aplicaţie de dating. Hamlin spune că el şi femeia s-au sărutat în acea seară, în jurul orei 22:30. El susţine că nu a consumat cocaină sau că a văzut-o pe femeie consumând această substanţă, dar sugerează că ea părea ”foarte vorbăreaţă şi a vizitat toaleta de câteva ori” şi că a descoperit o pudră albă în baie în dimineaţa următoare”.

Se pare că rugbistului i-a fost oferită asistenţă în procesul de reabilitare din partea fostei sale echipe, Wigan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici