Un şarpe imens, încolăcit pe un cablu de electricitate, a creat panică într-un oraş. Video viral

  • Orăşenii de pe insula Bohol din Filipe au avut un moment de reală panică, acum câteva seri.
  • Pericolul pândea fix la câţiva metri deasupra capetelor lor.
  • Un şarpe imens, încolăcit meticulos pe cablurile electrice, a fost surprins de către oamenii care se aflau în piaţa din oraş.
  • În încercarea de a-şi ţine echilibrul şi, speriat probabil de prezenţa oamenilor, reptila s-a desprins de pe cablu şi a căzut.
38994 afișări
Imaginea articolului Un şarpe imens, încolăcit pe un cablu de electricitate, a creat panică într-un oraş. Video viral

Captură video ViralHog/Youtube

Imaginile surprinse arată un şarpe lung, bine încolăcit pe un cablu de electricitate. Zeci de oameni s-au strâns pentru a poza şi filma reptila.
 
Şarpele a căzut pe un taxi parcat pe marginea străzii iar oamenii au început să ţipe. Câţiva mai curajoşi s-au îndreptat spre reptilă pentru a vedea dacă este în viaţă. 
 
După ce „i-au luat pulsul” acesteia, câţiva bărbaţi au mutat o motocicletă din drum pentru ca intrusul să aibă spaţiu să fugă, pesemne. 
 
Clipul a fost postat pe YouTube, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Acum văd şerpi peste tot”, scrie o femeie. „Săracul de el, încerca să treacă strada fără să fie văzut. Sper că nu va fi mâncat”, comentează o altă internaută.
 
„Din momentul în care a căzut, şarpele ştia că va fi mâncat de oameni”, scrie altcineva. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici