Un serialul inspirat de ”Gossip Girl: Intrigi la New York” e în lucru la HBO Max | VIDEO

Warner Media pregăteşte un serialul inspirat de ”Gossip Girl: Intrigi la New York” pentru viitoarea platformă de streaming, HBO Max, anunţă Variety.

1103 afișări
Imaginea articolului Un serialul inspirat de ”Gossip Girl: Intrigi la New York” e în lucru la HBO Max | VIDEO

Un serialul inspirat de ”Gossip Girl: Intrigi la New York” e în lucru la HBO Max | VIDEO

Zvonurile privind o reîntâlnire a personajelor din “Gossip Girl” circulă de multă vreme, dar noul serial nu va mai urmări aventurile Serenei van der Woodsen şi ale lui Blair Waldorf.

Povestea din spinnoff este plasată la opt ani după finalul cunoscutului serial şi urmăreşte o nouă generaţie de adolescenţi de la şcoala privată din New York pe măsură ce devin subiectul site-ului Gossip Girl. Noua poveste va fi concentrată mai mult asupra reţelelor sociale şi a mediului new-yorkez care s-a schimbat în aceşti ani.

Seria originală “Gossip Girl” s-a încheiat în 2012, după şase sezoane. A fost inspirată de romanele semnate de Cecily von Ziegesar despre tinerii care făceau parte din cercurile influente din Manhattan. HBO Max pregăteşte 10 episoade de câte o oră pentru viitorul serial.

Taguri:
gossip girl,
spinnoff,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici