Un violonist german susţine că este fiul Regelui Mihai

Regele Mihai este târât într-un scandal de un violonist german care pretinde că este urmaşul Majestăţii Sale. Dieter Stanzeleit a deschis un proces în Germania, sperând să îi fie recunoscut statutul de fiu al regelui Mihai.

290 afișări
Imaginea articolului Un violonist german susţine că este fiul Regelui Mihai

Un violonist german susţine că este fiul Regelui Mihai (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit stirileprotv.ro, el susţine că provine dintr-o presupusă căsătorie a regelui cu o membră a Casei Regale Britanice, iar magistraţii nemţi au solicitat acum ajutorul judecătorilor români pentru a obţine un punct de vedere oficial din partea monarhului.

Nu este prima oară când violonistul german de 72 de ani deschide o procedură judiciară în acest sens. În 2000, Dieter Stanzeleit a mai avut o tentativă de acest gen la Geneva, fără succes însă.

Maiestatea Sa Regele Mihai respinge categoric ideea că violonistul ar fi fiul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici