UNTOLD 2018 | Aproape 90.000 de oameni în a doua zi a festivalului. Jason Derulo a spus, în româneşte: „Te iubesc, România!”

Aproape 90.000 de oameni au participat, vineri, la a doua zi a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, unde artistul american Jason Derulo a transmis de pe scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena mesajul în româneşte „Te iubesc, România”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3487 afișări
Imaginea articolului UNTOLD 2018 | Aproape 90.000 de oameni în a doua zi a festivalului. Jason Derulo a spus, în româneşte: „Te iubesc, România!”

UNTOLD 2018 | Aproape 90.000 de oameni în a doua zi a festivalului. Jason Derulo a spus, în româneşte: „Te iubesc, România!”

Organizatorii Untold au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că unul dintre DJ-ii care au mixat la festival, Kygo, a susţinut că marea de oameni care l-a aşteptat a fost incredibilă.

„A doua zi a Untold a atras peste 89.000 de participanţi din toate colţurile lumii. Cel mai aşteptat artist al serii a fost DJ-ul Kygo care le-a oferit fanilor un show incredibil, condimentat cu acorduri de pian, orchestră şi chiar cu prezenţa unui invitat surpriză pe scenă. Kygo a ajuns vineri seara pentru prima dată pe scena festivalului clujean şi a fost impresionat de numărul mare de fani care îl aşteptau să urce pe scenă. Artistul a spus că scena este impresionantă iar marea de oameni care l-a aşteptat a fost incredibilă. <<Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulţi artişti din jurul meu şi toţi îmi spuneau acelaşi lucru: Untold e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an>>, a spus Kygo”, au afirmat sursele citate.

Pe scena principală a urcat şi artistul american Jason Derulo care a declarat că publicul din România înseamnă pentru el ”o nebunie frumoasă”.

„Ne potrivim aici foarte bine, pentru că şi eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldură de fiecare dată când ajung aici. Am simţit energia lor pozitivă şi pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a subliniat Derulo care, la finalul show-ului, a transmis publicului, în româneşte, ”Te iubesc, România”.

În cea de-a doua zi a Untold au mai susţinut concerte, printre alţii, Tiesto, Don Diablo, Solomun, Tom Novy, Manuel Riva, Vanotek.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei clujene transmis, sâmbătă, în cea de-a doua zi a Untold au fost aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.510 lei, fiind înregistrate 22 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

„În domeniul situaţiilor de urgenţă şi al asistenţei medicale 346 de persoane au primit îngrijiri în punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri şi paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului. Doar în nouă cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecţiunile înregistrate fiind remediate pe loc”, se mai arată în documentul citat.

Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici