Unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Ioana Ginghină, despre din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Îmi lipsesc conversaţiile cu soţul meu”

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, după o căsnicie de aproape 11 ani. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ruxandra.

1008 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Ioana Ginghină, despre din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Îmi lipsesc conversaţiile cu soţul meu”

Unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Ioana Ginghină, despre din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Îmi lipsesc conversaţiile cu soţul meu”

Foto: Facebook


Ioana Ginghină a dezvăluit că, de multe ore, îi lipseşte perioada de dinainte ca ea şi Alexandru Papadopol să devină părinţi.

„Îmi lipsesc conversaţiile cu soţul meu şi nu doar ele ci şi lucrurile pe care le făceam înainte de a deveni părinţi.

Acum fără a fi neapărat intenţionat, ne neglijăm pe noi înşine şi relaţia noastră în detrimentul timpului de calitate petrecut în familie. Uităm să fim un cuplu pentru că suntem prea ocupaţi să fim părinţi.

Ok, dacă se înţelege de aici că nu îmi iubesc copilul, înseamnă că trebuie să mă las de scris. O iubesc enorm pe Ruxandra. Este soarele meu!

Dar, uneori prefer să o iubesc de la distanţă, iar “distanţa” este la bunici sau în tabăra.

Ce poate fi mai minunat decât să-ţi iei soţul de mâna să te urci în avion şi să dai o fugă la Paris?

E o glumă, căci nu putem face asta, avem şi servici nu doar copil!” a fost o parte din mesajul postat de Ioana Ginghină, pe blogul ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici