Jojo a suferit o intervenţie chirurgicală: „Vă sfătuiesc sincer să mergeţi şi să interveniţi încă de la primele semne"

În ciuda avertismentelor, Jojo a amânat momentul operaţiei.

3252 afișări
Imaginea articolului Jojo a suferit o intervenţie chirurgicală: „Vă sfătuiesc sincer să mergeţi şi să interveniţi încă de la primele semne"

Jojo a suferit o intervenţie chirurgicală: „Vă sfătuiesc sincer să mergeţi şi să interveniţi încă de la primele semne"

„De când am născut-o pe Zora, hernia mea ombilicală căpătată în sarcină cu Achim şi-a făcut de cap din ce în ce mai tare. De ce zic asta? Pentru că a devenit mai proeminentă şi a şi început să doară. Nu mereu, însă din ce în ce mai des.

Deşi am fost prevenită de mai multe ori că trebuie să fac operaţia necesară pentru ca lucrurile să fie în regulă eu nu şi nu. Între timp am lăsat toate lucrurile să meargă normal: am muncit enorm, mi-am crescut copiii, i-am ridicat şi purtat în braţe pe amândoi fără restricţii ( deşi Achim are acum aproape 21 de kilograme), şi mi-am văzut de viaţă, cum s-ar spune. La fel şi hernia. Până într-o zi.

A urmat o altă criză de durere, şi deşi aveam şi alte lucruri importante în program am ajuns tot la urgenţă. Am crezut că este tot apendicele. În schimb de vină era hernia ombilicală. Paul m-a convins ca în sfârşit să programăm operaţia pe care o amânasem atâta vreme”
, a povestit Jojo.

Vă sfătuiesc sincer să mergeţi şi să interveniţi încă de la primele semne că ceva e în neregulă. Eu am intervenit totuşi la timp, pentru că se pot întâmplă lucruri mult mai rele, însă dacă aş fi fost mai puţin încăpăţânată şi aş fi acţionat mai repede m-aş fi scutit de multă durere”, a precizat Jojo.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici