Vanilla Ice va juca într-un spectacol de pantomimă

Vanilla Ice îşi va face debutul într-un spectacol de teatru, cântăreţul american urmând să joace într-un show de pantomimă ce va fi pus în scenă într-un teatru britanic din comitatul Kent, informează bbc.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Vanilla Ice va juca într-un spectacol de pantomimă

Vanilla Ice va juca într-un spectacol de pantomimă

Starul american, al cărui nume adevărat este Robert Van Winkle, va interpreta rolul căpitanului Hook în spectacolul "Peter Pan", pus în scenă de compania Central Theatre din oraşul Chatham.

Vanilla Ice, a cărui piesă "Ice Ice Baby" a fost unul dintre hiturile anului 1991, a participat recent la emisiunea de televiziune "Dancing On Ice" realizată şi difuzată de postul ITV1.

Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby".

Vanilla Ice a concertat în România în 2007, în cadrul festivalului de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici