Veşti bune pentru fanii „Friends/ Prietenii tăi”. Actorii au bătut palma cu HBO şi se reunesc pentru un episod special

  • Cei şase actori din serialul „Friends” se reunesc pentru un special pe HBO Max
  • Zvonurile care circulau încă din toamnă au fost confirmate
  • Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer vor primi cel puţin 2,5 milioane de dolari fiecare
3665 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru fanii „Friends/ Prietenii tăi”. Actorii au bătut palma cu HBO şi se reunesc pentru un episod special

Actorii din „Friends” se reunesc pentru un episod special pe HBO Max

Surse apropiate proiectului au declarat că cei şase actori vor primi fiecare cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru apariţia în episodul special.

Reuniunea a fost anticipată de ceva timp. În presă s-au făcut mai multe speculaţii cu privire la un episod special pentru HBO Max, încă din toamna anului trecut.

Specialul, precum şi toate cele 236 de episoade ale „Friends” vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea serviciului de streaming.

„I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă «Friends»”, a declarat Kevin Reilly, ofiţer principal de conţinut la HBO Max.

Ben Winston va regiza produsul special alături de producătorii executivi „Friends” Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.

Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry şi Schwimmer sunt, de asemenea, producători executivi ai specialului, cu Emma Conway şi James Longman la bord în calitate de producători co-executivi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici