Vezi aici cine a câştigat "Balonul de Aur" al soţiilor de fotbalişti - FOTO

Cotidianul catalan Sport a acordat "Balonul de Aur" pentru soţii şi iubite de fotbalişti, câştigătoarea din 2010 fiind modelul argentinian Zaira Nara, iubita fotbalistului uruguayan Diego Forlan, de la Atletico Madrid.

376 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cine a câştigat "Balonul de Aur" al soţiilor de fotbalişti - FOTO

Vezi aici cine a câştigat "Balonul de Aur" al soţiilor de fotbalişti (Imagine: www.dailymail.co.uk)

La sondajul organizat pe site-ul sport.es au participat circa 390.000 de cititori din întreaga lume. Nara s-a impus în faţa Larissei Riquelme, din Paraguay, considerată "naşa" Cupei Mondiale, reuşind să strângă cu 66 de voturi mai mult.

Italianca Melissa Satta, iubita lui Vieri, a fost a treia, urmată de logodnica lui Iker Casillas, Sara Carbonero.

Locul cinci a revenit Palemei David, fan al Argentinei, în timp ce Sara Tomassi, iubita lui Ronaldinho, a fost a şasea.

Soţia lui Maxi Lopez, Wanda Nara, a ocupat locul şapte, iar soţia lui Rafael van der Vaart, Sylvie Meiss, a fost a opta.

Zahia Dehar, tânăra aflată în centrul scandalului de la naţionala Franţei, a ocupat locul nouă, iar iubita lui Inzaghi, Alessia Ventura, a fost a zecea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici