Vezi aici cine este noul iubit al Madonnei

La scurt timp duă despărţirea de Jesus Luz, Madonna şi găsit un nou iubit. Se numeşte Jon Kortajarena, are 24 de ani şi este model şi actor, informează aceshowbiz.com.

139 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cine este noul iubit al Madonnei

Jon Kortajarena şi Madonna

Madonna şi Jon Kortajarena s-au întâlnit la New York, la premiera filmului "A Single Man" în care Jon interpretează un rol.

După premiera filmului, cei doi au mers împreună la cină, fiind însoţiţi, totusi, de câţiva prieteni.

Madonna şi iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, s-au despărţit, din cauza diferenţei de vârstă de 28 de ani dintre ei, dar şi a absenţei intereselor comune.

Programele artistice încărcate ale cântăreţei în vârstă de 51 de ani şi tânărului model brazilian au contribuit şi ele la această despărţire.

O publicaţie americană a scris: "Este o despărţire amiabilă, iar Luz a fost cel care a avut iniţiativa".

La rândul ei, Madonna a declarat unor prieteni că ea şi modelul brazilian se află "în puncte diferite" ale vieţilor lor în această perioadă.

"Nu mai găsim subiecte despre care să vorbim. E foarte dificil pentru noi să găsim un teren comun în aceste zile. Avem doar Kabbalah, dar asta e tot", i-ar fi mărturisit cântăreaţa unui bun prieten.

Madonna l-a cunoscut pe Jesus Luz cu ocazia unei şedinţe foto. Cei doi au început să se întâlnească după ce Madonna a divorţat de regizorul britanic Guy Ritchie, în octombrie 2008, după o căsnicie de opt ani.

Însă mama modelului brazilian, de profesie coafeză, şi care este cu 14 ani mai tânără ca Madonna, nu a fost de acord cu relaţia fiului ei cu renumita cântăreaţă americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici