Vezi aici poza “sexistă” care a scandalizat-o pe Sarah Palin

Pentru a două oară de când a intrat în lumina reflectoarelor pe scena politică americană, o poză a fostului guvernator de Alaska şi candidat la vicepreşedinţia SUA Sarah Palin, aleasă de revista Newsweek pentru copertă a iscat discuţii aprinse, informează cotidianul Gândul.

32 afișări
Imaginea articolului Vezi aici poza “sexistă” care a scandalizat-o pe Sarah Palin

Vezi aici poza “sexistă” care a scandalizat-o pe Sarah Palin

În timp ce susţinătorii şi oponenţii lui Palin s-au luat la ceartă, iar protagonista imaginii a amendat alegerea editorilor ca fiind "sexistă" şi imaginea "scoasă din context", aceştia s-au scuzat simplu spunând că era "cea mai interesentă poză pe care o aveam".

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici