Vezi aici secretele din viaţa lui Michael Jackson

Trei dintre fostele gărzi de corp ale lui Michael Jackson au vorbit într-un interviu acordat postului de televiziune american ABC despre secrete din viaţa acestuia, despre copiii şi iubitele cântăreţului.

1371 afișări
Imaginea articolului Vezi aici secretele din viaţa lui Michael Jackson

Vezi aici secretele din viaţa lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson adora să îşi petreacă timpul împreună cu cei trei copii ai săi, organizând adeseori călătorii la Las Vegas cu aceştia şi oprindu-se de multe ori pentru a comanda mâncare de la restaurantele de tip drive through, au declarat cei trei bodyguarzi.

Însă Michael Jackson trăia izolat şi singur şi se comporta uneori ca o persoană "marcată de stres, paranoia şi durere", potrivit celor trei bodyguarzi ai starului.

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii "Good Morning, America", Mike Garcia, Bill Whitfield şi Javon "BJ" Beard au vorbit în premieră despre secrete din viaţa cântăreţului, considerând că unele dintre ele erau "de-a dreptul triste".

De exemplu, atunci când Michael Jackson a organizat o petrecere pentru aniversarea unuia dintre copii, la acel eveniment au participat doar cântăreţul, profesorul, bona şi cei trei bodyguarzi. Niciun alt copil nu a fost prezent.

Cei trei l-au cunoscut pe Jackson în 2007 şi au lucrat pentru acesta în calitate de gărzi de corp. În opinia lor, acest contract a fost mai mult decât o simplă misiune pentru ei, deoarece Michael Jackson nu a ezitat să le încredinţeze viaţa, copiii şi secretele sale.

"Locuiam împreună cu persoana Michael Jackson, nu cu artistul", a declarat Mike Garcia.

Bandajele pe care starul le purta adeseori în public nu ascundeau urmele unor operaţii chirurgicale secrete, a declarat Bill Whitfield. Cântăreţul le purta doar ca simple accesorii, pentru a se deghiza. "El se deghiza adeseori în victima unor arsuri", a spus acesta.

Deşi acest lucru li s-a părut extrem de bizar, ei nu l-au întrebat niciodată pe Jackson despre măştile pe care le purta: "Nu puteam să îl întrebăm: «Ce naiba purtaţi pe faţă, domnule?» Cum am fi putut să îl întrebăm aşa ceva?".

Cei trei agenţi de securitate l-au descris, însă, pe Jackson ca pe un tată extraordinar, căruia îi plăcea să petreacă mult timp alături de copiii săi, cedând de multe ori în faţa capriciilor culinare ale acestora şi acceptând să comande pentru ei de la restaurante de tip fast-food. De multe ori, Michael Jackson insista să facă el însuşi comanda.

"Copiii lui spuneau în mod constant: «Te iubim, tăticule!», iar ei erau patru prieteni apropiaţi", a declarat Mike Garcia.

În ciuda faptului că erau copiii unui star, cei trei micuţi erau foarte politicoşi şi foarte manieraţi, a adăugat Bill Whitfield. Cu toate acestea, ei au încercat de câteva ori să îl păcălească: "Veneau uneori la mine, când erau mici, şi îmi spuneau: «Bill, tata vrea să te duci să ne cumperi nişte prăjituri»".

Potrivit celor trei bodyguarzi, Michael Jackson încerca să îşi protejeze cât mai mult copiii de expunerea mediatică: "Atunci când vedea ziare în casă cu numele lui în titlurile de pe prima pagină, le întorcea pe toate cu faţa în jos, pentru ca ei (copiii cântăreţului, n.r.) să nu le vadă".

În 2005, Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie într-un proces răsunător, la sfârşitul căruia a fost însă achitat. Întrebaţi dacă ei cred că Jackson a fost un pedofil, toţi cei trei agenţi de securitate au respins această idee.

Mike Garcia a mărturisit că starul american "iubea femeile" şi că "a avut câteva iubite".

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Copiii starului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani, sunt principalii beneficiari ai averii cântăreţului, împreună cu mama acestuia, Katherine Jackson, şi câteva fundaţii de caritate.

După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cu bunica lor, în reşedinţa familiei din nordul oraşului Los Angeles. Ulterior, Katherine Jackson a desemnată oficial tuturele copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici