Vezi care au fost cele mai ascultate piese la radio în 2010 - VIDEO

Piese precum "My Beautiful One", interpretată de Xonia, "I Like, The Trompet" (DJ. Sava), "Locul potrivit" (Guess Who), "In Love" (Deepcentral) şi "Plec pe Marte" (Smiley) figurează în primele 10 poziţii într-un top al celor mai difuzate şi ascultate melodii din România, alcătuit de Media Forest.

1443 afișări
Imaginea articolului Vezi care au fost cele mai ascultate piese la radio în 2010 - VIDEO

Vezi care au fost cele mai ascultate piese la radio în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clasamentul, ce cuprinde 130 de poziţii, a fost alcătuit de Media Forest, în urma monitorizării posturilor Europa FM, Kiss FM, Magic FM, Naţional FM, Pro FM, Radio 21, Radio România Actualităţi, Radio Zu şi Info Pro, în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2010.

Pe prima poziţie s-a clasat piesa "My Beautiful One", interpretată de Xonia feat. Deepcentral, difuzată de 5.015 ori anul trecut şi având o audienţă de 3.625.020 de persoane.

Următoarele locuri în clasament au fost ocupate de Narcotic Sound feat. Christian D. şi Matteo, cu piesa "Mamasita", care a înregistrat 3.194.929 de ascultători şi 4.786 de difuzări, Dj Sava feat. Raluka - "I Like, The Trumpet", cu 3.111.537 de ascultători şi 4.811 de difuzări, Guess Who - "Locul potrivit", cu 3.067.286 de ascultători şi 4.435 de difuzări, şi Alexunder Base feat. Lys - "Drums", cu o audienţă de 3.037.337 de persoane şi 4.722 de difuzări.

În completarea topului celor mai difuzate şi ascultate 10 melodii la posturile de radio menţionate se regăsesc "In Love" (Deepcentral), "Indianotech" (Mossano), "Happy For You" (Liviu Hodor feat. Tara), "Plec pe Marte" (Smiley feat. Cheloo) şi "Morena" (Tom Boxer feat. Antonia).

Media Forest este o companie care a dezvoltat un sistem unic ce monitorizează canalele de difuzare (radio, TV, internet) din România. Sistemul identifică orice conţinut preînregistrat (muzică, spoturi etc.) difuzat pe canalele monitorizate şi emite statistici de difuzare în timp real.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici