Vezi ce ţinute au purtat vedetele la premiile Sindicatului actorilor americani. Care e preferata ta? - GALERIE FOTO

Vedetele şi-au etalat ţinutele de gală la premiile Sindicatului actorilor americani din 2011, care au avut loc duminică seară, la Los Angeles. Vezi mai jos câteva dintre ţinutele purtate de actriţele de la Hollywood.

42 afișări
Imaginea articolului Vezi ce ţinute au purtat vedetele la premiile Sindicatului actorilor americani. Care e preferata ta? - GALERIE FOTO

Natalie Portman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

VEZI GALERIA FOTO CU ŢINUTELE VEDETELOR

Sindicatul actorilor americani este format din aproximativ 120.000 de artişti de film şi televiziune. Premiile SAG pot oferi o idee despre actorii favoriţi în cursa pentru premiile Oscar - cu o rată de succes de 50% -, acordate de Academia de film americană pe 27 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici